Blogiarhiiv

pühapäev, 28. mai 2023

Veel vandenõuteooriaid

Kuu maandumise võltsimine: Väidetakse, et Apollo 11 Kuu maandumine oli võltsitud ja osa suuremast salajast plaanist.

GMO-de varjatud oht: Vandenõuteooriates väidetakse, et geneetiliselt muundatud organismid (GMO-d) on tegelikult ohtlikud tervisele ja keskkonnale ning nende levitamine on osa suuremast kontrolli ja kasumiteenimise plaanist.

HAARP: Vandenõuteooriates väidetakse, et HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) projekt, mis tegeleb atmosfääriuuringutega, omab tegelikult salajasi võimeid ilmastiku ja mõtete kontrollimiseks.

Vaktsiinid: Vandenõuteooriad seostavad vaktsiine erinevate terviseprobleemidega ning väidavad, et need on osa suuremast meditsiini- ja farmaatsiatööstuse kontrolli plaanist.

5G: Vandenõuteooriates väidetakse, et 5G tehnoloogia on tegelikult ohtlik tervisele ning seda kasutatakse salajaste kontrollimehhanismide loomiseks.

Kliimamuutuse pettus: Vandenõuteooriad väidavad, et kliimamuutus on pettuslik kontseptsioon, mida kasutatakse kontrollimehhanismina ning globaalsete võimustruktuuride edendamiseks.

Ülemaailmne depopulatsioon: Vandenõuteooriates väidetakse, et maailma võimuladvikul on tegelikult plaan rahvastiku vähendamiseks ja depopulatsiooni läbiviimiseks salajaste meetmete kaudu.

Maavälised kohtumised: Vandenõuteooriates väidetakse, et valitsused ja võimustruktuurid on salaja kohtunud maaväliste tsivilisatsioonidega ning hoidevad seda teavet avalikkuse eest varjul.

Hologrammtehnoloogia: Vandenõuteooriates väidetakse, et mõned suured sündmused nagu terrorirünnakud või loodusõnnetused on tegelikult loodud hologrammtehnoloogia abil, et kontrollida ja manipuleerida massidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar