Blogiarhiiv

reede, 19. mai 2023

10 organisatsiooni, mis pakuvad huvi vandenõuteoreetikutele

Illuminaadid: Salajane organisatsioon, millele omistatakse ulatuslikku varjatud võimu ja kontrolli maailma sündmuste üle.

Vabamüürlased: Väidetakse, et vabamüürlaste organisatsioonil on mõju poliitikale, majandusele ja ühiskonnale ning nad tegutsevad salajaste rituaalide ja mõjutustegevuse kaudu.

Bilderbergi grupp: Kohtumised, kus mõjukad inimesed poliitika, äri ja meedia valdkonnast arutavad globaalseid teemasid, kuid mida seostatakse ka vandenõuteooriatega.

Trilateraalne komisjon: Väidetakse, et see rühmitus mõjutab globaalseid otsuseid ning et see koosneb poliitikutest, ärimeestest ja mõtlejatest.

Maailma valitsus: Vandenõuteooriad viitavad maailma valitsusele, mis väidetavalt kontrollib kõike varjatult ja otsustab maailma sündmuste üle.

NWO (New World Order): Vandenõuteooriates väidetakse, et NWO on salajane jõud, mis püüab luua uut ülemaailmset valitsust ja kontrolli maailma üle.

Area 51: Vandenõuteooriates seostatakse Area 51-d UFO-de, salajaste tehnoloogiate ja välismaalastega.

Rothschildid: Perekond, keda peetakse vandenõuteooriates mõjuvõimsaks jõuks rahanduse ja globaalse võimu taga.

9/11 vandenõu: Vandenõuteooriad väidavad, et 11. septembri terrorirünnakud olid sisetöö ja osa suuremast plaanist.

Chemtrails: Vandenõuteooriates väidetakse, et lennukid jätsid tahtlikult jälgi taevasse, mis sisaldavad keemilisi aineid, mis mõjutavad rahvast.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar