Blogiarhiiv

reede, 13. oktoober 2023

Mis on brauseri incognito akna kasutamise eesmärk

Incognito akna kasutamise eesmärk on võimaldada kasutajatel veebis sirvida, ilma et nende tegevus salvestuks kohalikult nende arvutisse. See hõlmab küpsiseid, saidiandmeid ja sirvimisajalugu. Kui kasutate incognito akent, ei salvestata teie tegevust teie seadmesse ega sünkroonita seda teie Google’i kontoga.

Incognito režiim või privaatne sirvimine on kasulik funktsioon, mis piirab teie brauseri poolt teie kohta kogutavaid andmeid. Iga sessioon on nagu uus, puhas leht, mis pühitakse ära niipea, kui selle sulgete. Kuid incognito režiimis sirvimine pole nii privaatne ja anonüümne, kui enamik kasutajaid arvab.

Incognito režiim võib aidata hoida teie sirvimist privaatsena teiste inimeste eest, kes kasutavad teie seadet. Kui avate esimest korda uue incognito akna, loote uue incognito sirvimisseansi. Kõik pärast seda avatud incognito aknad kuuluvad samasse seanssi.

Incognito akna suurim erinevus tavalise seansi ja privaatse sirvimise vahel on see, et teie brauser ja külastatavad saidid ei mäleta teid, kui incognito aken suletakse. See salajasuse aste võib mõnes olukorras olla väga kasulik. Näiteks annab see teile võimaluse samaaegselt sisse logida mitmesse kontosse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar